Each of us has a flavor story.

Share yours, and McCormick will make a donation to United Way to help feed those in need.

Share your flavor story, and we'll make a donation to United Way to help feed those in need.

X
X

Thank you for sharing your flavor story with us!

Your story resulted in a $1 donation to United Way Worldwide. Now, see how others around the world are talking about flavors and get others involved.

We were unable to submit your flavor story.

Please check back later to submit your flavor story and we'll make a $1 donation to United Way Worldwide. Now, see how others around the world are talking about flavors and get others involved.

So, what is a flavor story?

From recipes passed down through the generations to a memorable meal shared with loved ones, our flavor stories connect us to one another. We want you to share yours.

Terms & Conditions Privacy Policy
Add Image or Video
Participants must acknowledge ownership of all content – written, visual and video.
Terms & Conditions

Pâté au poulet goûteux et vite fait

Pâté au poulet goûteux et vite fait

Évaluation globale:

S'inscrire pour évaluer cette recette

( 30 minutes
Temps de préparation : 5 minutes
Temps de cuisson 25 minutes
Nombre de portions: 12 portions


Tout ce qu'il faut

3 paquets (25 g chacun) de mélange à sauce pour poulet
1 ½ c. à thé (7 mL) d'assaisonnement pour volaille Club House
2 ¼ tasse (550 mL) de lait
1 ½ tasse (375 mL) d'eau
3 c. à table (45 mL) de beurre
4 ½ tasse (1.25 L) poulet ou dindon cuit en cubes
3 tasses (750 mL) légumes mélanges surgelés
1 boîte (340 g) de pâte réfrigérée pour petits pains

Tout ce qu'on fait

1. Préchauffer le four à 375 °F (190 °C). Dans une grande poêle ou casserole, mélanger le mélange à sauce, l’assaisonnement pour volaille, le lait, l’eau et le beurre. Porter à ébullition à feu moyen, en remuant fréquemment. Incorporer le poulet et les légumes. Retourner à ébullition. Baisser le feu à doux; laisser mijoter pendant 5 minutes.

2. Déposer dans un plat à four de 3 pintes (3 L). Garnir de pâte à petits pains.

3. Cuire pendant 15 minutes ou jusqu’à ce que les petits pains soient brun doré.

Valeur nutritive
Par pour 1 portion
 Énergie 260 calories Lipides 10 g
 Lipides saturés 4 g Cholestérol 60 mg
 Sodium 670 mg Glucides 25 g
 Fibres 3 g Protéines 19 g
Club House Produits
Mélange à sauce pour poulet Assaisonnement pour volaille



Retour vers le haut